Vad kan Consupedia göra för dig?

Vad kan Consupedia göra för dig?

Vad kan Consupedia göra för dig?

Vi hjälper dig göra mer hållbara val.

Oavsett om du vill bli en mer hållbar konsument eller om du jobbar med mat och livsmedel kan vi hjälpa dig att göra mer hållbara val.

Consupedia

Redan nu kan du få tillgång till vår databas genom att ladda ner betaversionen av appen.

* Länken är avsedd att öppnas på din iOS enhet.

Redan nu kan du få tillgång till vår databas genom att ladda ner betaversionen av appen.

* Länken är avsedd att öppnas på din mobil.

Men databasen har fler användningsområden som puffar samhället i en mer hållbar riktning. Vi släpper kontinuerligt nya funktioner i appen och utvecklar ständigt våra erbjudanden.

Minska matsvinn

Svinnkollen är vårt senaste forskningsprojekt där vi använder vår egen AI för att minska matsvinnet i Sveriges skolor med 27%. Resultat som vi kan använda för att hjälpa dig minska svinn i din verksamhet. CTA: Läs mer om Svinnkollen [länk till hemsidan]

Consupedia för
vård & omsorg

Vi har en enklare version av appen som är utvecklad för att stödja personer med intellektuell funktionsnedsättning och för användning inom äldreomsorgen. Eller bara för dig som vill ha något enklare.

Inköpsverktyg

Databasen kan användas som beslutstöd för att hjälpa dig planera och köpa in mat som är nyttig; har lågt klimatavtryck; har producerats under rättvisa förhållanden; minskar matsvinn och därmed även kostnader.

Hållbarhets­deklarationer

Med hjälp av databasen kan vi skapa skräddarsydda hållbarhetsdeklarationer anpassade för dina behov där vi kan knyta valfri information till dina livsmedelsprodukter. Allt för att lyfta fram och förenkla valet av mer hållbara alternativ.

Menykollen

Vi kan också använda databasen för att koppla valfri hållbarhetsinformation till unika rätter i din meny, minska matsvinnet och kommunicera din hållbarhetssatsning till dina gäster via menyn eller genom vår app.

API och Data

Vi kan skapa api-bryggor till delar av eller hela vår databas för att bygga och utveckla dina tjänster, appar eller programvara.

Tillsammans gör vi skillnad

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig bli en mer hållbar och konkurrenskraftig aktör. Det är bara tillsammans som vi kan göra skillnad.